Bildet av Hafellvotter

Julegave strikk!!

Det er som regel travelt i julestria, fordi det er så mange gaver som må strikkes før jul. Men rekker man det på noen få uker?? Jeg strikker de meste av julegavene jeg gir bort, så jeg rekker ikke det på noen få uker, men hvis jeg sprer det utover året, så pleier jeg å få ruska sammen så jeg har nok til alle, men noe må suppleres, det er alltid en eller annen jeg ikke har strikket til enda, og det er som regel de raggsokkene i størrelse 45 og den siste sokken tar liksom aldri noen ende.

Men noen julegaver kan være enkle å strikke, alle jeg gir bort hjemmestrikk til blir alltid glade, selv om det bare er en kjøkken klut, for kjøkken klut trenger man jo, og  hvis du syns det er litt stusslig så kan du ta med en oppvask kost og en flaske med Zalo så er det liksom komplett.

Disse gavene behøver jo ikke å være så voldsomme, og ialfall ikke til voksne mennesker som har alt. Raggsokker og votter eller en hals er alltid forbruksvare hos alle som jeg kjenner ialfall. Lue er litt vanskeligere å strikke til folk syns jeg, jeg vet ikke hvorfor, men lue er noe mange kan være litt sære på. Men selvfølgelig en enkel ribbestrikka lue kan vel ikke slå feil.

Nå skal jeg legge opp til en ny julegave:). Ha en fin adventstid.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.