Luft ulla di:)

Luft ulla di:)

Det er en stund siden, og det er på tide med en aldri så liten oppdatering. Her har det kommet snø, som hos veldig mange andre. Og det betyr at ulla endelig gjør sitt inntog, fram med tjukke ullgensere, raggsokker, luer og votter.

Og en ting som jeg setter stor pris på når det blir vinter og minusgrader, er at nå kan jeg lufte ulla mi, fordi jeg vasker den ikke hvis jeg ikke må. Men jeg lufter, når jeg har brukt et ull plagg og ikke skal bruke det igjen på noen dager så henger jeg det ut, i minimum 2 døgn. Da blir ullplaggene så gode, og de lukter friskt og godt.

Ull er nemlig selvrensende, du trenger ikke å vaske ull plagg, gjør du det mye, så  vaker du de i stykker. La ull være ull, ull er skapt for å være ute.

Bruk ull, luft ull og ta vare på ulla di:)

Tilbake til blogg

Legg igjen kommentar

vennligst kommenter, kommentarer vil bli godkjent før de publiseres.