Altfor lenge siden sist!!

Altfor lenge siden sist!!

Det har skjedd mye siden sist jeg skrev her noe her inne, det har både vært jul, nyttår og mer til. Men her hvor jeg bor har iallfall ullgenserne vært flittig brukt for vi har vært nede på -38 på det kaldeste. Da er det kun ull som gjelder, enig??

Når det er vinter benytter jeg sjansen til å lufte ulla mi ofte, det har den godt av og det er denne måten jeg vasker mine ullklær på, jeg vasker kun etter jeg har strikka det ferdig, ellers er det kun lufting. Hva gjør du?

Vinteren er tida for å strikke masse varme klær, sokker, luer, votter, halser, gensere og jakker/kofter, og jo varmere desto bedre, synes ialfall jeg.

Vi spinner jo en del garn på rokk, det er noe med dette heimspunne garnet, det er enda varmere, røffere og ikke minst både kortreist og bærekraftig.

Jeg vil nevne at det er opp til flere nye oppskrifter på vei, 2 er på test strikking og det kommer 1 til som skal til test strikking om ikke så lenge. Så om ikke altfor lenge kommer 3 nye oppskrifter inn i nettbutikken.

Ønsker dere alle en fin uke!!

Ragnhild

For Naturgull

(på bildet er Lye-genseren, med Ulf Ryen som modell)

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.